Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 juni 2015, 23:34

Twee gewonden bij ongeval in Woudenberg

Laatst bijgewerkt: zondag 15:02 uur

WOUDENBERG – Bij een ongeval op de Zeisterweg (N224) zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. De twee gewonden zaten in een auto welke vanuit Woudenberg richting Zeist reed. Volgens omstanders haalde de bestuurder van de auto met hoge snelheid een andere automobilist in. Daarbij is hij waarschijnlijk de macht over het stuur verloren. De auto is over het fietspad langs de weg geschoten en tegen een boom terecht gekomen. Door de grote klap is de boom met wortels en al uit de grond gekomen. De auto is enkele meters naast de boom tot stilstand gekomen.

 In de auto waren twee personen aanwezig. Volgens omstanders kon de bestuurder zelfstandig het voertuig verlaten, de bijrijder zou er minder goed aan toe zijn geweest. Beide personen zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. 

 De ambulancedienst kreeg rond 21:15 de melding van het ongeval binnen. Enkele minuten later is tevens de brandweer opgeroepen voor een ongeval met beknelling. Of de brandweer ook daadwerkelijk is ingezet voor de bevrijding van een slachtoffer is niet bekend. Ten tijde van het ongeval heeft de politie de Zeisterweg afgesloten voor alle verkeer. Een berger heeft de auto weggesleept. Rond 22:45 was de weg weer volledig vrij.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.