Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 22 juni 2015, 15:31

Gevaarlijke stoffen aangetroffen in struiken Leusden

Laatst bijgewerkt: zondag 15:02 uur

LEUSDEN – Maandagmiddag zijn op een parkeerplaats aan de Fokkerstraat in de struiken meerdere vaten met gevaarlijke stoffen aangetroffen. De brandweer kreeg rond 12:45 een melding van een ongeval met gevaarlijke stoffen op de straat in Leusden. Ook de politie kwam ter plaatse en zette het gebied rond de vindplaats af. De brandweer stuurde naast een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig en een officier van dienst ook een adviseur gevaarlijke stoffen met spoed ter plaatse.

 De adviseur gevaarlijke stoffen heeft bij aankomst een korte verkenning in de struiken uitgevoerd. Vervolgens hebben een tweetal brandweermensen met chemicaliënpakken de vaten uit het struikgewas gehaald en op de parkeerplaats gestald. Een specialistisch bedrijf heeft de vaten met een vrachtwagen opgehaald.

 De veiligheidsregio Utrecht liet via Twitter weten dat er geen gevaar is ontstaan voor de omgeving.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.