Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 25 juli 2015, 19:20

Zomermarkt Woudenberg gestopt vanwege storm

Laatst bijgewerkt: zondag 15:03 uur

WOUDENBERG – De zomerstorm van zaterdag 25 juli heeft op veel plaatsen voor de inzet van de brandweer gezorgd. Ook in Woudenberg was de brandweer druk met het afhandelen van incidenten. Vanaf ongeveer 15:00 uur is men enige tijd met drie voertuigen in touw geweest om stormschades af te handelen.

Eén van de incidenten vond plaats op de Dorpsstraat en de Voorstraat, waar vanwege een zomermarkt diverse kramen opgesteld stonden. Vele van deze kramen konden de windstoten niet aan. De brandweer heeft diverse kramen van de weg moeten verwijderen, andere kramen werden uit voorzorg afgebroken.

Een ander incident vond plaats op de Prangelaar, waar een boom omwaaide. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. Een tweede boom enkele meters verderop werd uit voorzorg omgezaagd. De gemeente zal zorgen voor de afvoer van de bomen. Na dit incident werd men doorgestuurd naar de Stationsweg-West, hier zou sprake zijn van wateroverlast.

Inzet was ook nodig op de Rumelaarseweg, op het kruispunt met de Laagerfseweg. Hier zou ook een boom een gevaarlijke situatie hebben veroorzaakt.

Buiten de genoemde incidenten is men bij nog meer incidenten geweest. Rond 17:00 waren alle voertuigen weer terug op de post.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.