Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 30 december 2015, 16:39

Renswoudenaar bewusteloos aangetroffen na vechtpartij

Laatst bijgewerkt: zondag 15:05 uur

AMERONGEN – Op dinsdagavond 29 december raakte een man gewond, nadat hij vlak daarvoor betrokken was geweest bij een vechtpartij. De politie onderzoekt wat er gebeurd is.

Rond 22.15 uur kwam een melding van getuigen die een bewusteloze man hadden gevonden op de Koningin Julianalaan. Agenten gingen erheen en troffen het slachtoffer, dat niet aanspreekbaar was, aan. Omstanders hadden eerste hulp verleend. Ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse en reanimeerden de man. Hierna werd hij per ambulance vervoerd naar een ziekenhuis.

Getuigen verklaarden dat het slachtoffer (63 uit Renswoude) kort daarvoor betrokken was bij een vechtpartij. De politie stelde een onderzoek in hield twee mannen, van 31 en 28 uit Amerongen en Leersum, aan. Zij werden meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Uit het onderzoek bleek onder andere dat de gezondheidstoestand van het slachtoffer al voor de vechtpartij zeer zwak was. De politie zet het onderzoek voort.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.