Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 28 januari 2016, 23:05

Uitslaande brand in woning aan de Piet Heynlaan

Laatst bijgewerkt: zondag 15:06 uur

WOUDENBERG – Donderdagavond heeft er een flinke uitslaande woningbrand gewoed op de Piet Heynlaan in Woudenberg. De Woudenbergse brandweer werd rond 19:20 opgeroepen voor een gebouwbrand. Vrijwel direct werden ook een hoogwerker en een Officier van Dienst gealarmeerd. Bij aankomst trof men een uitslaande brand aan de achterzijde van de woning. Er werd opgeschaald naar middelbrand en een tweede tankautospuit uit Woudenberg kwam ter plaatse.

De brand woedde op de zolder en sloeg via een dakkapel naar buiten. Via de achterzijde werd een straal ingezet op de vlammen. Ook werd de brand via de binnenzijde bestreden. Omdat het ging op een twee-onder-één-kap woning, werd de brand ook bestreden via de woning van de buren.

Er vielen geen gewonden, wel ontstond er erg veel schade. Stichting Salvage kwam ter plaatse om de bewoners te ondersteunen met de schadeafhandeling. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

De politie hield ten tijde van de brand de omstanders op afstand, de brand trok veel bekijks. Na ongeveer twee uur konden waren alle brandweervoertuigen weer terug op de post.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.