Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 maart 2016, 0:59

Ravage op A30 na ongeval met tankwagen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:07 uur

LUNTEREN – Woensdag 9 maart is er een ongeval gebeurd met een lege tankwagen en een personenauto op de A30 bij Lunteren.

Rond middernacht is door nog onbekende oorzaak een personenauto achterop een tankwagen gebotst. De tankwagen is daarna tegen de geluidswal aangereden en in de berm tot stilstand gekomen. De personenauto sloeg na de aanrijding over de kop en gleed daarna nog 500 meter over het asfalt. Zowel de twee inzittenden van de personenauto als de vrachtwagenchauffeur bleven ongedeerd.

Door de grote ravage was de A30 Ede richting Barneveld tijdelijk afgesloten. De tankwagen bleek op het moment van het ongeval gelukkig leeg te zijn, normaal zou er vloeibare waterstoffen in zitten wat erg brandbaar is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.