Redactie 112 0 reactie(s) di 31 mei 2016, 15:11

Auto met vijf personen op de kop in sloot

Laatste update: 1 jaar geleden

SCHERPENZEEL – Bij een eenzijdig ongeval op de Barneveldsestraat in Scherpenzeel zijn dinsdagochtend vroeg vijf personen met hun auto op de kop in een sloot terecht gekomen.

De brandweer van Scherpenzeel, twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. De vijf inzittenden bleken na te zijn nagekeken door de ambulancemedewerkers ongedeerd.

Het ongeval gebeurde rond 04:15 uur toen de bestuurder, komende vanuit de richting Barneveld, in een bocht de controle over zijn voertuig verloor en via de andere rijbaan met de neus van de auto in een naastgelegen sloot terecht kwam en vervolgens over de kop sloeg.

De zwaar beschadigde auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald en afgevoerd. Tijdens de bergingswerkzaamheden sloot de politie de Barneveldsestraat in beide richtingen af voor het verkeer. De politie, die proces-verbaal heeft opgemaakt, stelt geen nader onderzoek in.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.