Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 juni 2016, 21:09

Persoon te water langs voetpad Maarsbergseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 15:09 uur

WOUDENBERG – Zondagavond werden de hulpdiensten rond 19:30 gealarmeerd voor een waterongeval langs de Maarsbergseweg. Naast een tankautospuit van de brandweerpost Woudenberg werden ook een Officier van Dienst en een waterongevallenvoertuig van de post Amersfoort-Centrum opgeroepen. Verder kwamen een ambulance en diverse politievoertuigen naar de Maarsbergseweg. Het incident heeft zich afgespeeld langs het voetpad tussen de Maarsbergseweg en de Prangelaar.

De Woudenbergse brandweer werd bij aankomst opgevangen door omstanders. Door hun optreden kon het slachtoffer snel uit de sloot worden gered. Het slachtoffer is vervolgens, na verzorging ter plaatse, met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het waterongevallenvoertuig van de post Amersfoort-Centrum kwam niet meer ter plaatse.

Naar alle waarschijnlijkheid is het slachtoffer onwel geworden en vervolgens in de sloot terecht gekomen. Er is niets bekend over de ernst van het letsel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.