Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 01 juli 2016, 20:06

Gewonden bij ongeval op de Arnhemseweg

Laatst bijgewerkt: zondag 15:09 uur

LEUSDEN – Vrijdagavond 1 juli heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de Arnhemseweg nabij de Vieweg. Een personenauto en een bedrijfsbusje kwamen door onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

Volgens getuigen zou één van de voertuigen in de slip zijn geraakt, maar dat is niet bevestigd. Rond 17:15 werd een ambulance gealarmeerd voor het ongeval, na ongeveer tien minuten gevolgd door de brandweer en een tweede ambulance.

De bestuurders van de betrokken voertuigen konden snel worden bevrijd. Beiden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van het letsel is niets bekend. De verkeersongevallenanalyse van de politie kwam ter plaatse om de oorzaak van het ongeval vast te stellen. Gedurende het ongeval was één rijstrook afgesloten. Door de politie werd het verkeer over de overgebleven, geopende rijstrook geleid. Een berger heeft de betrokken voertuigen afgesleept.

Ondanks dat de melding plaatsvond in Leusden werd de Woudenbergse brandweer gealarmeerd. Sinds kort wordt binnen de Veiligheidsregio Utrecht de gemeentegrens namelijk niet meer als grens voor de brandweer aangehouden. De post die het snelste ter plaatse kan zijn, wordt gealarmeerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.