Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 12 augustus 2016, 19:01

Traumahelikopter ingezet voor medische noodsituatie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:10 uur

WOUDENBERG – Vrijdagmorgen is de hulp ingeroepen van een traumahelikopter bij een medische noodsituatie in een woning aan de De Ruyterlaan in Woudenberg. Rond 07:30 werden een tweetal ambulances, een traumahelikopter en politie-eenheden gealarmeerd voor een persoon die een lelijke val in de woning had gemaakt. De traumahelikopter landde op de parkeerplaats van de sportvelden aan de J.F. Kennedylaan. Met een politievoertuig werden de trauma-arts en de traumaverpleegkundige naar de woning waar het incident had afgespeeld gebracht.

Het slachtoffer van de val is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De trauma-arts is daarbij meegereden met de ambulance. Over de ernst van het letsel is op dit moment niets bekend.

112 Woudenberg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Woudenberg lees je in onze categorie 112 Nieuws Woudenberg. Alle 112 alarmeringen uit Woudenberg kan je live volgen via 112 meldingen Woudenberg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.