Redactie 112 0 reactie(s) za 27 augustus 2016, 17:21

Brand in slaapkamer Koningin Julianaplein

Laatste update: 22 aug 2021 15:10 uur

WOUDENBERG – In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft een kleine brand gewoed in een slaapkamer van een woning aan het Koningin Julianaplein in Woudenberg. De brand brak rond 04:15 uur uit. Rond 04:20 werd de Woudenbergse brandweerpost opgeroepen. Snel werd ook een autoladder van de brandweerpost Doorn werd gealarmeerd. De bewoonster van de woning had zichzelf inmiddels in veiligheid kunnen brengen. Bij aankomst van de Woudenbergse tankautospuit was sprake van behoorlijke rookontwikkeling in de woning.

Door middel van een binnenaanval met twee stralen hoge druk was de brand snel meester. Enkele brandende voorwerpen werden daarbij door de brandweer naar buiten gegooid. Door middel van een overdrukventilator werd de woning rookvrij gemaakt.

Omdat de bewoonster een flinke hoeveelheid rook ingeademd had, werd rond 04:40 met spoed een ambulance opgeroepen. De bewoonster is door het ambulancepersoneel behandeld.
De opgeroepen autoladder uit Doorn kwam wel ter plaatse, maar werd uiteindelijk niet ingezet. De nachtelijke brand trok niet veel bekijks uit de omgeving.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons