Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) di 20 september 2016, 17:20

Kerkgangers pakken fietsendief in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 15:10 uur

RENSWOUDE – Mensen van de Hervormde Gemeente in de Koepelkerk in Renswoude hebben zondagavond een fietsendief gepakt. Na een korte achtervolging werd de verdachte staande gehouden en overgedragen aan de politie.

De politie kreeg zondag om 19.14 uur de melding dat een man zich verdacht ophield bij de fietsen bij de Koepelkerk. Verder werd doorgegeven dat burgers de achtervolging hadden ingezet op de man. Het signalement en de looproute werden doorgegeven via de meldkamer.

Diverse politie-eenheden gingen met spoed naar Renswoude. Om 19.19 uur kreeg de meldkamer het bericht dat de man door een bewoner aangehouden was op de Dorpsstraat. Men had ook gezien dat de man gereedschap bij zich had om, vermoedelijk, fietsen te stelen. De man werd vervolgens door de politie overgenomen.

Naar aanleiding van de recente fietsendiefstallen bij de Koepelkerk wordt er in overleg met de politie door leden van de NH-kerk actief gepost om fietsdiefstallen bij de Koepelkerk te voorkomen. Dat resulteerde zondag in de aanhouding. De verdachte, een 27-jarige man zonder vaste woon – of verblijfplaats, stond ook nog gesignaleerd voor afname van DNA.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.