Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 22 september 2016, 16:14

Agenten zetten snelweg af om hond te redden

Laatst bijgewerkt: zondag 15:10 uur

SCHERPENZEEL – Donderdagmorgen rond 8.15 uur kwamen er meldingen binnen van ongeruste automobilisten op de A30, die ter hoogte van afrit Scherpenzeel een hond hadden zien lopen in de middenberm.

Met de nodige spoed ging de politie ter plaatse en troffen inderdaad deze mooie Berner Sennen aan. Om de hond veilig weg te kunnen halen uit de middenberm was het nodig om een volledige rijbaan af te zetten. Ondanks dat we dit snel voor elkaar kregen waren het toch enkele spannende momenten, omdat het gevaar bestond dat de hond over zou steken. We konden de hond veilig in de auto laden en overbrengen naar het bureau.

Al snel werd duidelijk dat de hond thuis hoorde in Lunteren. De hond had sinds kort een nieuwe baas, was nog wat onwennig en had in een ongezien moment de kans gekregen om er tussenuit te knijpen. De baas en zijn hond zijn inmiddels weer herenigd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.