Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 december 2016, 16:27

Edenaar aangehouden bij uit de hand gelopen verkeersruzie

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:12 uur

EDE – Na een uit de hand gelopen verkeersruzie dinsdag op de A12 en de A30 tussen Ede en Barneveld heeft de politie een dag later een 25-jarige automobilist uit Ede aangehouden. Hij wordt ervan verdacht opzettelijk een 31-jarige Bemmelnaar te hebben aangereden.

Beide automobilisten kregen het dinsdagmiddag rond 14.00 uur met elkaar aan de stok tijdens het uitvoegen van de A12 naar de A30 bij Ede. Daarbij was tussen beide bestuurders een aanrijding ontstaan. De Edenaar reed vervolgens door zonder zich bekend te maken. De Bemmelnaar zette de achtervolging in en trof de Edenaar even later op de A30 bij Barneveld.

Aangereden en weggereden
Toen hij stopte en uitstapte om de Edenaar aan te spreken reed laatste genoemde weg. Volgens de Bemmelnaar zou hij door de Edenaar zijn aangereden. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij en meldde zich bij de politie. De Edenaar, die intussen weer was weggereden werd later opgespoord aan de hand van zijn kenteken. De man meldde zich woensdag bij de politie in Barneveld en werd daar aangehouden. Hij is na verhoor weer heengezonden in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.