Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 23 december 2016, 16:00

Dorpsstraat Woudenberg spekglad door olie spoor

Laatst bijgewerkt: zondag 15:12 uur

WOUDENBERG – Donderdagmiddag is de Woudenbergse brandweer opgeroepen voor het reinigen van het wegdek in de Dorpsstraat. Ter hoogte van De Nieuwe Poort was het wegdek extreem glad geworden door olie of diesel. Diverse fietsers waren al onderuit gegaan. De gemeente waarschuwde fietsers om meer valpartijen te voorkomen, ook hadden medewerkers van de gemeente geprobeerd het wegdek te reinigen, maar de komst van de brandweer bleek noodzakelijk.

Bij aankomst van de Woudenbergse brandweer werd duidelijk dat ook het wegdek in de Voorstraat vol lag met olie of diesel. Een tweede tankautospuit werd dan ook ter plaatse gevraagd. Met twee tankautospuiten is het wegdek gereinigd, waardoor fietsen weer veilig werd. Ten tijde van de inzet is de Dorpsstraat korte tijd afgesloten geweest voor autoverkeer.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.