Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 23 januari 2017, 17:39

Personenauto in de sloot op de Zegheweg

Laatst bijgewerkt: zondag 15:13 uur

WOUDENBERG – Maandagmiddag heeft er rond 15:15 uur een eenzijdig ongeval met een personenauto plaatsgevonden op de Zegheweg. De auto is bij het ongeval in de sloot terecht gekomen, daarvoor werd ook een boom geraakt. Eén persoon is hierbij gewond geraakt, deze bestuurder of bestuurster is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. In eerste instantie werd voor opvang gezorgd in een woning tegenover het ongeval. Over de aard en ernst van het letsel is niets bekend.

De Woudenbergse brandweer werd rond 16:00 uur opgeroepen voor het reinigen van het wegdek. Door de brandweer is een oplosmiddel in de sloot gespoten om verontreiniging door olie te voorkomen. Een berger kwam vervolgens ter plaatse om de auto te bergen. Het verkeer ondervond lichte hinder van het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.