Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) di 25 april 2017, 15:57

Twee motorrijders onderuit op de A30

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:15 uur

BARNEVELD – Twee motorrijders zijn dinsdagmiddag omstreeks 13:45 uur onderuit gegaan op de A30 ter hoogte van de afrit Harselaar bij Barneveld.

De motorrijders maakten deel uit van een groep van honderden Molukse motorrijders die onderweg waren naar Apeldoorn. Volgens een getuige zou de ene motorrijder de andere zijn gaan inhalen en kwamen ze daardoor met elkaar in botsing.

Beide motorrijders zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Tijdens het ongeval was de linkerrijstrook van de snelweg afgesloten.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.