Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 juli 2017, 16:21

GEZOCHT: 34-jarige man voor doodsteken 18-jarige jongen

Laatst bijgewerkt: zondag 15:17 uur

EDE – Onlangs is de politie in de vroege ochtend op 3 adressen in Ede tegelijkertijd ‘binnengevallen´ voor de aanhouding van een 34 jarige Marokkaanse man. Hij wordt gezocht wegens poging moord / doodslag.

De man wordt er van verdacht een 18 jarige jongen in Utrecht te hebben neergestoken. De politie heeft aanwijzingen dat hij mogelijk in Ede verblijft.

Ziet of kent u deze man? Handel dan niet zelf maar meldt het bij de politie!

In Utrecht is op 3 mei 2017 de 18-jarige jongen neergestoken. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij later in het ziekenhuis overleed.

De vermoedelijke dader is van Marokkaanse afkomst, is rond de 34 jaar oud en is bekend onder de naam Si Mohamed el Harrachi. Het is goed mogelijk dat El Harrachi inmiddels een andere naam gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat hij in het verleden al vaker een valse naam heeft opgegeven.

Sinds de 18-jarige jongen werd neergestoken, ontbreekt van de dader ieder spoor. Gezien de ernst van het misdrijf is besloten El Harrachi ook op de Nationale Opsporingslijst (NOL) te plaatsen.

Weet u wie de man op de foto is, waar hij zich bevindt of welke naam hij gebruikt, meldt u dat dan zo snel mogelijk bij de politie. Benader hem niet zelf.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.