Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 18 januari 2018, 15:33

Veel overlast door zware storm in de regio

Laatst bijgewerkt: zondag 11:52 uur

REGIO – De storm veroorzaakt veel problemen in Gelderland. Op de snelwegen is het een chaos door omgewaaide vrachtwagens. De NS heeft al het treinverkeer stilgelegd. Op veel plaatsen zijn bomen omgewaaid. Inmiddels heeft het KNMI code rood ingetrokken, voorlopig geldt code geel.

Op de A30 tussen Barneveld en Lunteren waaide om 09:30 uur een boom om en kwam op de rijbaan terecht. De brandweer sloot de rechterrijbaan af om veilig te kunnen werken. Hierdoor ontstond een forse file.

De boom is in stukken gezaagd en in de berm gelegd zodat deze geen gevaar meer vormt voor het verkeer. Om 11:00 uur kwam een boom op twee auto’s terecht op de parkeerplaats van het Oosterbos aan de Mr. Troelstralaan. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de boom weg te halen. De auto’s raakten flink beschadigd. Omstreeks 11:30 uur raakte een bestelwagen van de A30 net voor de afrit Harselaar. Niemand raakte gewond. De berger is geruime tijd bezig geweest om de bestelwagen weer rechtop te zetten. Tijdens het ongeval kon het verkeer alleen via de vluchtstrook passeren, dit leidde tot file op het knooppunt Voorthuizen. Omstreeks 13:00 uur kwam ook de melding binnen dat er een boom op de bovenleiding las op de Brunesengweg in Terschuur. De brandweer was ter plaatse met een TS en een HV en was ook hier geruime tijd bezig om de boom van de bovenleiding af te halen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.