Redactie — 1120 reactie(s) — wo 21 februari 2018, 18:07

Inbraak en poging tot inbraak in Renswoude

RENSWOUDE – In twee dagen tijd heeft in Renswoude een daadwerkelijke inbraak en een poging inbraak plaatsgevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

In de avond van 18 februari omstreeks 19.15 uur is er gepoogd in te breken aan de Meent in Renswoude. Gelukkig is het bij een poging gebleven en heeft er zich een getuige gemeld bij de politie. Uiteraard is de politie nog op zoek naar meerdere getuigen en misschien zelf mogelijk camerabeelden. (registratie nr: 2018049950).

Op 20 februari tussen 7:00 uur en 22:00 uur is er ingebroken aan de Lijsterbeslaan in Renswoude. Hierbij is ook daadwerkelijk buit weggenomen. In deze zaak hebben zich nog geen getuigen gemeld en bewoners met camerabeelden. Uiteraard wil de politie deze mensen graag spreken. (registratie nr: 2018051457)

Heeft U informatie die de politie verder kan helpen in het onderzoek naar de poging inbraak en/of de inbraak, neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844. Vergeet daarbij niet het registratie nummer te vermelden.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons