Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 april 2018, 5:49

Deelnemers gezocht voor Brandweer Oldtimer Treffen in Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 15:22 uur

VEENENDAAL – Op zaterdag 16 juni 2018 vindt het Brandweer Oldtimer Treffen in Veenendaal plaats.

Elk jaar wordt het Oldtimer Festival Veenendaal voor auto’s, vrachtwagens, brommers en trekkers georganiseerd. Dit jaar wil de organisatie als extra thema brandweerwagens opvoeren. Bij voldoende belangstelling is er een aparte doortocht door het centrum voor alleen brandweerwagens en een eigen, aparte verzamelplaats tijdens de show in de middag. Bij voldoende interesse wil de organisatie ook een toertocht door de mooie omgeving (Heuvelrug) uitzetten.

Voor dit treffen nodigt de organisatie daarom graag bezitters van een brandweer oldtimer uit om naar Veenendaal te komen. Mocht je interesse hebben, mail dan naar [email protected] (naam + telefoon + voertuig) zodat de organisatie de interesse kan peilen en je op de hoogte kan houden van de voortgang.

Voor meer informatie over het Oldtimer Festival Veenendaal, zie ook: www.oldtimerveenendaal.nl

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.