Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 04 augustus 2018, 16:26

Wielrenner buiten westen na botsing met auto in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 15:24 uur

SCHERPENZEEL – Op de Oud Willaer in Scherpenzeel is zaterdagochtend een wielrenner in botsing gekomen met een auto. De fietser hield een gebroken sleutelbeen en onbekend overig letsel over aan het ongeluk.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet duidelijk. Mogelijk heeft de automobiliste geen voorrang verleend aan de wielrenner, die van rechts zou zijn gekomen.

De man verloor na zijn val tijdelijk het bewustzijn en is per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht. Een opgeroepen traumahelikopter werd weer geannuleerd.

De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De politie heeft al wel met haar gesproken, maar wil ook nog met de wielrenner spreken om de oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.