Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) zo 11 november 2018, 15:49

Kleine brand bij vleesverwerker Vion in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:26 uur

SCHERPENZEEL – Bij vleesverwerker Vion op het industrieterrein in Scherpenzeel heeft in de nacht van zaterdag op zondag een kleine brand gewoed.

Rond 05:00 uur werd de brandweer opgeroepen voor brand in een landbouwvoertuig op ’t Zwarte Land. Ter plaatse bleek het mee te vallen. Er was brand in een container die tegen het pand stond. De brand was snel onder controle, wel is er schade aan de buitenkant van het bedrijfspand ontstaan en stond er in een hal rook wat naar binnen was getrokken. De brandweer heeft het pand geventileerd.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.