Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 14 november 2018, 15:45

Kind gewond bij frontale aanrijding tussen taxibusje en personenauto in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:26 uur

SCHERPENZEEL – Woensdag aan het begin van de middag heeft er een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen een taxibusje en een personenauto. Dit gebeurde op de Kolfschoten in Scherpenzeel.

Het ongeval gebeurde rond 12:40 uur. Meerdere mensen, waaronder een kind, zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. In totaal is één kind vanuit het taxibusje met lichte verwondingen voor controle naar het ziekenhuis in Amersfoort vervoerd. De bestuurder van het taxibusje en de drie personen vanuit de auto zijn ongedeerd.

Volgens de politie ter plekke kwam het taxibusje door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht, waarna de aanrijding volgde. Ook was er geen alcohol in het spel, zo meldt de politie. De verkeersongevallenanalyse komt ter plekke onderzoek verrichten naar de toedracht.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.