Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 januari 2019, 17:43

Automobilist botst tegen boom op de Hessenweg bij Stoutenburg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:27 uur

STOUTENBURG – Woensdagmiddag omstreeks 16:50 uur moest de politie en de brandweer met spoed uitrukken voor een eenzijdig ongeval op de Hessenweg bij Stoutenburg.

Ter plaatse bleek dat er een automobiliste met haar voertuig tegen een boom was gebotst. De bestuurster is uit de auto gehaald waarna deze voor verdere controle overgebracht werd naar het ziekenhuis. De Hessenweg is volledig afgesloten voor al het verkeer gedurende het onderzoek. Een opgeroepen traumahelikopter werd weer afgemeld.

112 Stoutenburg

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Stoutenburg lees je in onze categorie 112 Nieuws Stoutenburg. Alle 112 alarmeringen uit Stoutenburg kan je live volgen via 112 meldingen Stoutenburg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.