Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 februari 2019, 17:10

Politie schrijft bekeuringen uit bij diverse controles in de regio

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:27 uur

VEENENDAAL / RHENEN / RENSWOUDE – De politie heeft vandaag, vrijdag 8 februari, verschillende controle’s uitgevoerd op diverse locatie’s.

Veenendaal
Op de Slaperdijk verschillende fietsende scholieren aangesproken op hun fietsverlichting. Meestal keurig in orde, alleen als je dan je rugtas voor je voorlicht op het fietsrekje zet heeft het weinig meerwaarde.

Op de Nieuweweg Noord een snelheidscontrole uitgevoerd. In totaal ongeveer 50 passerende auto’s, waarvan 2 te hard reden, meer dan 15 km te hard. Beiden bestuurders hebben een bekeuring ontvangen.

Rhenen
Op de Utrechtsestraatweg eveneens een snelheidscontrole uitgevoerd. Dit ook nav diverse klachten van omwonenden. Van de 60 passerende auto’s hebben 2 bestuurders een waarschuwing ontvangen is 1 bekeuring uitgeschreven voor 15 km te hard.

Renswoude
Op de Kooiweg thv de Schalm is ook een snelheidscontrole uitgevoerd. Van de 25 passerende auto’s, reden er 4 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof hier 89 km per uur terwijl 60 toegestaan is. De 4 bestuurders hebben allen een bekeuring ontvangen.

112 Veenendaal

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Veenendaal lees je in onze categorie 112 Nieuws Veenendaal. Alle 112 alarmeringen uit Veenendaal kan je live volgen via 112 meldingen Veenendaal.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.