Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 03 april 2019, 16:13

Boete voor illegale dumping snoeiafval in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:28 uur

SCHERPENZEEL – Dumper blijkt een beetje dom! De persoon die onlangs snoeiafval en coniferen heeft gestort op Oud Willaer, is door een prima samenwerking van politie en BOA opgespeurd en beboet. Hij betaalt voor het illegale storten een boete van 380 euro + 9 euro administratiekosten én 100 euro voor de opruimkosten.

Dit gehele bedrag had hem bespaard kunnen blijven, want momenteel loopt in de gemeente de proef van gratis wegbrengen van groenafval. Deze actie is nog tot en met juni 2019.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.