Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 juni 2019, 21:01

Gewonde bij aanrijding op de A1 bij Terschuur

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:29 uur

TERSCHUUR – Op de A1 bij Terschuur is zaterdagochtend rond 11:15 uur een ongeval gebeurd met drie voertuigen. Zeker één bestuurdster raakte daarbij gewond. Zij is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Ede.

Het ongeval gebeurde toen auto’s moesten remmen voor een file en de bestuurder van een Volvo achterop de Renault van zijn voorligger klapte. De Renault schoof daarna dwars over de rijbaan en belandde met de zijkant achterop een Zweedse Mercedes met daarin drie inzittenden. Het ongeval gebeurde op de rijbaan richting Amersfoort.Verkeer moet het ongeval passeren via 1 rijstrook, en daardoor loopt het verkeer een uur vertraging op.

112 Terschuur

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Terschuur lees je in onze categorie 112 Nieuws Terschuur. Alle 112 alarmeringen uit Terschuur kan je live volgen via 112 meldingen Terschuur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.