Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 25 juli 2019, 17:57

Kinderen bevangen door hitte, hulpdiensten massaal aanwezig bij kampeerboerderij in Leusden

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:30 uur

LEUSDEN – De hulpdiensten zijn donderdagmiddag massaal uitgerukt naar kampeerboerderij YMCA aan de Paradijsweg in Leusden. Op het terrein zouden veel kinderen aanwezig zijn die vermoedelijk door de hitte onwel raken.

Inmiddels zijn er meerdere ambulances, brandweervoertuigen en 2 traumahelikopters opgeroepen. Al zeker 1 persoon is overgebracht naar het ziekenhuis en zijn er meer dan 10 ambulances ter plaatse.

Ook is het calamiteitenhospitaal achter het UMC geopend. Het zou gaan om zeker 29 kinderen.

Update

In totaal zijn tijdens dit incident 36 personen overgebracht naar het UMC. In overleg met de hulpdiensten heeft de kampleiding uit voorzorg besloten de overige kampen af te lassen. Morgenochtend vroeg worden alle kinderen opgehaald of naar huis gebracht.

112 Leusden

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Leusden lees je in onze categorie 112 Nieuws Leusden. Alle 112 alarmeringen uit Leusden kan je live volgen via 112 meldingen Leusden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.