Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 augustus 2019, 15:41

Auto slaat over de kop na aanrijding op de A1 bij Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:30 uur

BARNEVELD – Op de A1 bij Barneveld is donderdagmorgen rond 10:15 uur een auto over de kop geslagen na een kop staart botsing. Een derde auto kwam achterste voren op de weg te staan en een 4e liep lichte schade op.

De in totaal 4 betrokken automobilisten en een passagier kwamen met de schrik vrij. Een man en een vrouw uit de twee zwaar beschadigde auto’s zijn wel behandeld door ambulancepersoneel maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond ruim 7 kilometer file richting Amersfoort.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.