Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 30 september 2019, 16:23

Verdachte aangehouden na aantreffen hennepkwekerij in bedrijfspand in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:30 uur

SCHERPENZEEL – Vandaag heeft de politie in samenwerking met de gemeente Scherpenzeel en de Omgevingsdienst de Vallei een integrale controle bij een bedrijfspand in Scherpenzeel aan de Pluimenweg uitgevoerd. Hierbij werd een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt.

Er is een verdachte aangehouden en er lopen diverse onderzoeken naar aanleiding van de aangetroffen situatie. Los van de strafrechtelijke consequenties gaat dit ook vanuit bestuursrecht gevolgen voor de verdachte(n) hebben.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.