Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 04 november 2019, 16:28

Automobilist overleden na aanrijding met trein in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:31 uur

RENSWOUDE – Maandag 4 november is een auto met een trein in botsing gekomen op een spoorwegovergang in Renswoude. De inzittende is overleden.

Het ongeval gebeurde rond het middaguur aan de Schalm in Renswoude. Er rukten voor het ernstige ongeluk onder andere een traumateam met traumahelikopter, de incidentenbestrijding en ambulancepersoneel uit. De hulp mocht niet meer baten, het slachtoffer overleed.

Door de aanrijding rijden tussen Driebergen-Zeist en Ede-Wageningen geen treinen. Er rijden stopbussen tussen Driebergen-Zeist, Veenendaal-De Klomp en Ede-Wageningen.

Update

De sporen bij Renswoude zijn weer vrijgegeven, treinen gaan weer rijden tussen Ede en Driebergen.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.