Logo 112Scherpenzeel

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 18 december 2019, 16:09

Demonstrerende boeren krijgen geen zendtijd van de NOS

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:31 uur

BARNEVELD / HILVERSUM – Woensdag in alle vroegte zijn er vanuit Barneveld tientallen tractoren richting Hilversum vertrokken. De demonstrerende boeren willen zendtijd van de NOS om een verklaring af te leggen. Ze willen ‘meer respect en minder regels’. Omdat ze geen zendtijd van de NOS kregen, hebben ze een verklaring afgelegd buiten het omroepgebouw.

De tractoren hebben Hilversum afgesloten. Daarna trokken ze naar het Mediapark. Enkele tractoren staan bij de NOS, waar inmiddels ruim honderd boeren protesteren tegen het stikstof beleid.
De tractoren die niet het Mediapark op mochten staan op de rotondes geparkeerd. De weg vanuit Bussum is afgesloten.

Volgens de politie is de sfeer in en om het Mediapark rustig. Eerder woensdag riep burgemeester van Hilversum Pieter Broertjes automobilisten op niet meer naar Hilversum te komen omdat de stad onbereikbaar is. Vele tractoren blokkeren toegangswegen richting het Mediapark.

Lange files

Inmiddels zijn de boeren weer onderweg naar huis en veroorzaken lange files.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.