Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 27 december 2019, 16:01

Melkwagen schuift de sloot in langs de A30 in Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:32 uur

LUNTEREN – Op de snelweg A30 bij Barneveld is vrijdagochtend een vrachtwagen met melk in een sloot beland. De schade bleef beperkt tot een geschrokken chauffeur. De berging van de vrachtwagen duurt vermoedelijk nog wel even.

De vrachtwagen vervoerde 9.000 liter melk. Van verspilling was gelukkig geen sprake, de tank doorstond de schuiver zonder problemen. De melk wordt overgeladen in een andere tankauto, waarna een berger de gestrande vrachtwagen meeneemt.

De rechterrijstrook was lange tijd dicht in verband met de berging. Daardoor ontstond er in zuidelijke richting een file. Rond 12.45 uur was de weg weer helemaal vrij.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.