Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 03 januari 2020, 22:54

Auto slaat over de kop na aanrijding op de A30 in Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:32 uur

LUNTEREN – Op de A30 bij Lunteren is vrijdagavond een auto over de kop geslagen. Het ongeval gebeurde rond 21:45 uur. Een andere auto kwam op de weg omgedraaid tot stilstand. De schade is aanzienlijk. 

Het ongeval ontstond tijdens een inhaalmanoeuvre waarbij degene die werd ingehaald plotseling moest remmen in verband met de verkeerssituatie op dat moment. De inhalende automobilist raakte het voertuig en kwam door de aanrijding in de berm van de parallelweg tot stilstand. De 36-jarige bestuurder uit Putten is ter controle van mogelijk nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ook onderzoek gedaan naar mogelijk rijden onder invloed, de uitslag is nog niet bekend. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.