Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 januari 2020, 16:00

Tweede ongeval in het nieuwe jaar in beruchte A30-bocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:32 uur

BARNEVELD – Zondagmorgen 5 januari rond 11.30 uur heeft opnieuw een ongeval plaatsgevonden in de beruchte bocht van de A1 naar de A30 in Barneveld.

Een personenauto is tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend. Niemand raakte gewond, maar de auto was dusdanig beschadigd, dat deze door een berger is meegenomen.

Het is al het tweede ongeval van dit jaar en 2020 is pas net begonnen. Donderdag 2 januari vloog er ook al een auto in de vangrail op hetzelfde punt. Ondanks alle maatregelen, zoals snelheidsbeperking en waarschuwingsborden die Rijkswaterstaat in de loop van de tijd al heeft genomen, blijft het vaak mis gaan in deze bocht.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.