Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) di 21 januari 2020, 16:25

Taxibus in botsing met personenauto op de Scherpenzeelseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:32 uur

Dinsdagochtend is een taxibusje in botsing gekomen met een personenauto. Het ongeval gebeurde omstreeks 08:45 uur op de Scherpenzeelseweg in Barneveld ter hoogte van de kruising met de Briellaerdseweg.

De bestuurster van de grijze auto wilde linksaf slaan, vermoedelijk heeft de bestuurder van de taxibus dit te laat gezien en kon daardoor een aanrijding niet meer voorkomen. Het gezin in de voorste auto is onderzocht in de ambulance, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De taxichauffeur had geen passagiers in de bus zitten.

Door het ongeval was 1 rijstrook dicht, verkeer kon passeren over de rijstrook voor het tegemoetkomende verkeer. De voertuigen zijn door 2 bergingsbedrijven opgehaald.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.