Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 10 februari 2020, 22:51

Tesla crasht in fietsenstalling van station Veenendaal De Klomp

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:32 uur

DE KLOMP – Een Tesla is vanavond op station Veenendaal De Klomp dwars door een fietsenstalling heen gereden. Het incident gebeurde omstreeks 22:30 uur. De auto reed over de parkeerplaats van het station toen het door onbekende oorzaak dwars door het fietsenhok heen reed.

Ambulancepersoneel ontfermt zich over de bestuurder. Zowel het fietsenhok als de auto raakte zwaar beschadigd.

Elektrische auto’s bezorgen hulpdiensten hoofdbrekens

Elektrische auto’s bezorgen hulpdiensten zoals bergingsmaatschappijen en de brandweer hoofdbrekens. Er is nog te weinig kennis over hoe te handelen na een ongeluk, terwijl er steeds meer elektrische auto’s op de weg komen. De accu is het grootste probleem. De accu kan al beschadigd raken bij een botsing bij 50 kilometer per uur. Maar dat kun je aan de buitenkant niet zien en dan bestaat het gevaar dat hij in brand vliegt. Bovendien is niet altijd snel te zien waar de accu zit.

112 De Klomp

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in De Klomp lees je in onze categorie 112 Nieuws De Klomp. Alle 112 alarmeringen uit De Klomp kan je live volgen via 112 meldingen De Klomp.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.