Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 maart 2020, 1:20

Barnevelder (23) overleden bij ernstig ongeval op afrit A30 bij Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:33 uur

BARNEVELD – In de nacht van zondag op maandag 9 maart rond 0.05 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A30 bij Barneveld. Op de afrit is een auto door nog onbekende reden van de weg geraakt.

In het voertuig zaten drie personen. Eén van de inzittenden is na het ongeval gereanimeerd. Ondanks alle inzet is het slachtoffer overleden. Het gaat om een 23-jarige Barnevelder.

De andere twee inzittenden (van 21 en 25 jaar) zijn gewond, waarvan één ernstig, overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de politie, brandweer en ambulance kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. Wat de oorzaak van het ongeval is geweest is onduidelijk.

De verkeers ongevallen analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.