Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 13 maart 2020, 15:45

Aanhanger slaat over de kop op de A30 bij Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:33 uur

BARNEVELD – Op de A30 bij Barneveld is vrijdagmorgen rond half 9 een auto met aanhanger geschaard. Het ongeval gebeurde net na de afrit van de A1. Bij het ongeval vielen geen gewonden.

De aanhanger die geladen was met stalen balken belandde op de kop op de rijbaan en veroorzaakte behoorlijk wat beschadigingen aan het wegdek. Door het ongeval was de rechterrijstrook tot 11:00 uur afgesloten. Twee bergers hebben met een kraan de aanhanger weer rechtop gezet en de balken op een bergingswagen geladen.

Rijkswaterstaat heeft het wegdek ter plekke gerepareerd, zodat de weg daar later niet meer voor dicht hoeft. Door het ongeval ontstond een file die op de A1 opliep tot Terschuur.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.