Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 20 april 2020, 17:22

Brandweer blust natuurbrand aan de Barneveldsestraat in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:34 uur

SCHERPENZEEL – Maandagmiddag 20 april omstreeks 16:45 uur is brand ontstaan in een bosgebied aan de Barneveldsestraat – N802 in Scherpenzeel. De brandweer is bezig het vuur onder controle te krijgen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Brandgevaar in natuurgebieden groot door droogte

Nederland heeft te kampen met droogte. Sinds halverwege maart is geen regen van betekenis gevallen. Hierdoor loopt het verschil tussen neerslag en verdamping steeds verder op. Dit zorgt voor grote problemen in natuurgebieden.

Tips

Blijf aan de rand van het bos of natuurgebied, laat geen blinkend materiaal rondslingeren, gooi geen sigaretten zomaar weg en blijf de crisismaatregelen respecteren, zoals voldoende afstand houden en in beweging blijven.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.