Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) wo 13 mei 2020, 19:55

Vaten met onbekende stof aangetroffen aan de Barneveldsestraat in Scherpenzeel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:34 uur

SCHERPENZEEL – Aan de Barneveldsestraat in Scherpenzeel zijn woensdagavond omstreeks 19:30 uur zeker 6 grote vaten aangetroffen met een onbekende stof. De politie houdt er rekening mee dat het om drugsafval gaat.

De brandweer is aanwezig om metingen uit te voeren. In de regio zijn de laatste periode meerdere malen gedumpte vaten aangetroffen.

Update

De brandweer heeft metingen verricht, hieruit bleek er geen drugsafval waar eerder aan gedacht werd, in te zitten. Nadat dit was vastgesteld konden de boa’s samen met de inmiddels ter plaatse gekomen omgevingsdienst de zaak afhandelen. Ook al is het geen drugsafval het opruimen gaat al gauw in de duizenden euro’s lopen.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.