Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 augustus 2020, 17:31

Wielrenner hard ten val op fietspad langs de Scherpenzeelseweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:35 uur

BARNEVELD – Op het fietspad langs de Scherpenzeelseweg in Barneveld is zondagmorgen een wielrenster hard ten val gekomen. Het slachtoffer is door een ambulance verpleegkundige behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer liep onder andere een flinke hoofdwond op. Een andere wielrenner en een beveiliger vonden haar op het fietspad.

Omstanders waaronder een zorgmedewerkster verleende hulp tot de ambulance er was. Hoe het slachtoffer ten val kwam is niet bekend. Het ongeval gebeurde op de rotonde met de Renswoudsestraatweg.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.