Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 04 september 2020, 22:51

Veteranen Search Team assisteert bij zoekactie naar vermiste man in Overberg

Laatst bijgewerkt: zondag 15:36 uur

OVERBERG – Vrijdagavond 4 september heeft het Veteranen Search Team de politie geassisteerd bij een uitgebreide zoekactie naar een vermiste man aan de Haarweg in Overberg.

Vrijdagmiddag werd er rond 14.00 een Burgernet melding verspreid om uit te kijken naar een vierenvijftig jarige man in Veenendaal. Vanaf dat tijdstip is de politie intensief met meerdere eenheden gaan zoeken. Daar de omgeving overwegend uit bosgebied bestaat is besloten om de hulp in te schakelen van speurhonden van zowel politie als van het Veteranen Search Team, deze werkten nauwkeurig samen en hebben een flink bosperceel aan de Haarweg in Overberg wat tegen Veenendaal aan ligt uitgekamt totdat het te donker werd.

De vermiste man is helaas nog niet aangetroffen ondanks de inzet van ongeveer vijfenzeventig personen en diverse speurhonden. Ook werd een drone met warmtebeeldcamera ingezet.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.