Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) vr 02 oktober 2020, 17:43

Brandweer Scherpenzeel verwijdert gevaarlijk hangende tak uit boom aan de Oosteinde

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:36 uur

SCHERPENZEEL – De brandweer van scherpenzeel is vrijdagmiddag omstreeks 16:30 uur opgeroepen voor een melding van een stormschade aan de Oosteinde in Scherpenzeel.

Er bleek een tak los te hangen in een boom boven het fietspad aan het einde van de Oosteinde. De brandweer van scherpenzeel heeft eerst zelf geprobeerd of ze erbij konden, maar de tak hing te hoog. Vervolgens is de hoogwerker van brandweer Barneveld ter plaatse gekomen. Met behulp van de hoogwerker is de tak uit de boom gezaagd. Gedurende het incident was het eerste gedeelte van het fietspad door de brandweer afgesloten.

112 Scherpenzeel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Scherpenzeel lees je in onze categorie 112 Nieuws Scherpenzeel. Alle 112 alarmeringen uit Scherpenzeel kan je live volgen via 112 meldingen Scherpenzeel.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.