Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 09 november 2020, 16:03

Bestuurder bestelbus duwt auto van de weg op de A30 bij Lunteren

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:37 uur

LUNTEREN – Maandagmiddag rond 13:30 uur heeft de bestuurder van een bestelbus op de A30 ter hoogte van Lunteren een personenauto van de weg geduwd. De bestuurder van de bestelbus zou er daarna geprobeerd hebben vandoor te gaan. De bestuurder van de auto heeft de sleutels van de bestelbus afgepakt.

Een medewerker van Rijkswaterstaat was snel ter plaatse en heeft bemiddeld. Hierna zijn beide voertuigen op eigen kracht naar een parkeerplaats in de buurt gereden om de schade af te handelen.

Volgens de bestuurder van de bestelbus heeft hij nooit de intensie gehad hem van de weg te drukken of weg willen rijden.

“Ik haalde een auto in er zat een Audi achter me die vond schijnbaar dat ik niet snel genoeg aan de kant ging ik maakte een handgebaar zo van doe eens rustig. Hij ging voor me rijden remde gaf weer gas en remde weer kon niet optijd stoppen en tikte hem aan waardoor hij spinde. Allebei mijn deuren vlogen open, de man van de Audi zei in zijn kwaadheid het is dat je wat ouder bent anders had ik je kapot gemaakt en toen greep hij de sleutels uit het contact.

Rijkswaterstaat begeleiden beiden partijen naar een parkeerplaats waar gemoedelijk de papieren ingevuld zijn. Een elleboogie in plaats van handje en elk zijn ons weg gegaan.”

112 Lunteren

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Lunteren lees je in onze categorie 112 Nieuws Lunteren. Alle 112 alarmeringen uit Lunteren kan je live volgen via 112 meldingen Lunteren.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.