Logo 112Scherpenzeel

Redactie 112 0 reactie(s) zo 15 november 2020, 0:34

Auto met twee inzittenden op de kop in sloot aan de Utrechtseweg in Renswoude

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 15:37 uur

RENSWOUDE – Op de N224 is zaterdagavond rond 23:45 uur een auto met twee inzittenden op de kop in de sloot beland. Twee inzittenden, een jongen en een meisje, raakte gewond en moesten naar het ziekenhuis vervoerd worden. Het gaat om een man van 20 (bestuurder) en een vrouw van 17 (bijrijder) beiden uit Renswoude. De bestuurder was onder invloed van alcohol.

Het eenzijdige ongeval gebeurde net op de grens van Scherpenzeel met Renswoude. De brandweer heeft de ambulancedienst geassisteerd om de slachtoffers uit de auto te bevrijden. De N224 is korte tijd afgesloten geweest voor verkeer. De auto is door een bergingsbedrijf afgesleept.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.