Logo 112Scherpenzeel

Pickup truck raakt van de weg in Scherpenzeel en komt op zijn kant in weiland tot stilstand
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 06 oktober 2022, 1:55

Pickup truck raakt van de weg in Scherpenzeel en komt op zijn kant in weiland tot stilstand

Laatst bijgewerkt: donderdag 01:58 uur
SCHERPENZEEL – Op de Barneveldsestraat N802 in Scherpenzeel is woensdagavond rond 23.00 uur een pickup truck van de weg geraakt. Een bestuurder van een Ford F150 verloor de macht over het stuur en belandde op zijn kant in het weiland.

De bestuurder en zijn mannelijke passagier zijn door ambulance verpleegkundigen onderzocht maar bleken niet gewond te zijn op een paar schrammen na. De brandweer kwam ter plaatse omdat het voertuig mogelijk lekte. Na een controle van de brandweerlieden bleek dit niet het geval te zijn en hebben zei het voertuig veilig gesteld. Een bergingsbedrijf zal het voertuig uit het weiland gaan halen. Het voertuig raakte bij de crash een hekwerk en bord. De schade is aanzienlijk.

112 Melding

23:05:12 05-10-22 P 2 BGM-01 HV weg materieel N802 - Barneveldsestraat Scherpenzeel GE 071096 071931 Blusgroep 1 spoed Brandweer Scherpenzeel GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.