Logo 112Scherpenzeel

Redactie overig 0 reactie(s) vr 08 september 2023, 22:30

Politie houdt grote verkeerscontrole langs de A30 in samenwerking met de belastingdienst

EDE – Op de parkeerplaats langs de A30 in Ede heeft de politie vrijdagmiddag een grote algemene verkeerscontrole gehouden.

Verkeer vanuit Ede richting Barneveld werd bij benzinepomp De Veenen gecontroleerd. Tientallen agenten hielden de controle samen met de belastingdienst. De controle begon in de middag en duurt tot ongeveer 23:00 uur. In elk geval werd er één automobilist uit Polen betrapt op het rijden onder invloed van drugs, de man is aangehouden voor een bloedproef.

De belastingdienst was met meerdere voertuigen aanwezig. Een vrouw moest de auto laten staan omdat ze een openstaande schuld niet direct kon betalen. Vijf motorrijders van de politie haalden diverse auto’s na een zogeheten ANPR hit van de snelweg af.

Hoeveel de controle exact opgeleverd heeft is nog niet bekend. 

Locatie

Reacties

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.