Logo 112Scherpenzeel

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 23 maart 2023, 20:07

Ravage na eenzijdig ongeval op de Barneveldsestraat in Renswoude

Laatst bijgewerkt: donderdag 23 mrt 2023 om 22:17 uur

RENSWOUDE – Op de Barneveldsestraat in Renswoude is donderdag, iets voor 18:00 uur, een vrouw in een snelle Audi van de weg geraakt. Volgens diverse getuigen was ze vanuit Renswoude met hoge snelheid weggereden.

De vrouw reed over twee betonnen pilaren en botste tegen een aantal bomen. De vrouw kon gelukkig zelf het voertuig verlaten.

Een vrachtwagenchauffeur die het ongeval zag gebeuren blokte gelijk de auto af voor het overige verkeer. De vrouw is behandeld in de ambulance maar raakte niet heel ernstig gewond.

De Barneveldsestraat werd door de politie volledig afgesloten voor verkeer. De beschadigde Audi zal afgesleept worden door een bergingsbedrijf. Agenten onderzoeken de toedracht van het ongeval en bekijken of de vrouw inderdaad te hard heeft gereden.

112 Renswoude

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Renswoude lees je in onze categorie 112 Nieuws Renswoude. Alle 112 alarmeringen uit Renswoude kan je live volgen via 112 meldingen Renswoude.

Video

112 Melding

17:53:44 23-03-23 Aanrijding letsel Barneveldsestraat Renswoude Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Scherpenzeel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Scherpenzeel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.